Visos kategorijos Visos kategorijos
Paslaugos

Kaip pasinaudoti Paysera QR kodo funkcija atsiskaitymams?

How to use the Paysera QR code feature for payments?
Ar kada nors pastebėjote tuos keistus kvadratinius raštus, primenančius brūkšninius kodus, restoranuose ar prekybos centruose? Tai vadinamieji QR kodai. Nors dažniausiai jie naudojami norint greitai peržiūrėti meniu ar gauti daugiau informacijos apie produktą, QR kodai turi kur kas daugiau pritaikymo galimybių. Šiame blogo įraše išsamiai papasakosime, kaip QR kodai gali būti naudojami paprastai ir greitai siųsti bei gauti pinigus.

QR kodas, arba greitojo reagavimo kodas, yra inovatyvus sprendimas, leidžiantis greitai ir patogiai atlikti įvairias operacijas. Nuskaičius specialų QR kodą išmaniuoju telefonu, galima akimirksniu pasiekti įvairius šaltinius, tokius kaip interneto svetaines, nuolaidų kodus ar kontaktinę informaciją.

Paysera siūlo išskirtinę QR kodo funkciją, kuri leidžia ne tik atlikti mokėjimus, bet ir gauti lėšas, panaudojant savo unikalų kodą. Ši funkcija ypač patogi tiems, kurie nenori nešiotis grynųjų pinigų ar gaišti laiko ieškant kortelės duomenų piniginėje.

Atsiskaitymo QR kodu procesas itin paprastas – tiesiog išmaniuoju telefonu nuskaitykite iš anksto sugeneruotą QR kodą, kuriame yra visa reikalinga mokėjimo informacija.

How does the QR feature on Paysera work?

Kokie yra Paysera QR kodo funkcijos privalumai?

QR kodai turi daug pranašumų, ypač kalbant apie mokėjimus iš ir į Paysera sąskaitą. Išskirkime keletą pagrindinių privalumų:

  • Greitis. Pinigus siųsti arba gauti galite akimirksniu. Norint siųsti pinigus, jums reikia tik gavėjo QR kodo – nereikia pildyti jokios papildomos pervedimo informacijos.
  • Paprastumas. Jums nereikia ieškoti grynųjų pinigų ar fizinės banko kortelės.
  • Suderinamumas. QR kodai puikiai veikia įvairiuose įrenginiuose, nesvarbu, ar naudojate išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, ar specialų skaitytuvą. Toks lankstumas leidžia patogiai atlikti įvairius mokėjimus bet kur ir bet kada.
  • Privalumai verslui. Paysera QR kodo funkciją galite naudoti tiek asmeninėse, tiek įmonės paskyrose. Pavyzdžiui, parduotuvės gali pasiūlyti klientams atsiskaityti naudojant QR kodą, taip dar labiau pagreitinant atsiskaitymo procesą. Svarbu paminėti, kad norint atsiskaityti QR kodu, klientai privalo turėti Paysera paskyrą.

Kiek kainuoja atsiskaitymas QR kodu?

Mokėtojui atsiskaitymas QR kodu yra nemokamas. Tačiau pardavėjui taikomas mokestis už įmokų, gautų QR kodu, surinkimą.

Kiek laiko užtrunka, kol gavėjas gauna pinigus?

Mokėjimai, atlikti naudojant QR kodą, gavėją pasiekia akimirksniu.

Jei norite atsiskaityti QR kodu

  1. Atsidarykite Paysera programėlę.
  2. Viršutiniame dešiniajame kampe paspauskite QR kodo piktogramą.
  3. Paspauskite Skenuoti kodą, kad nuskenuotumėte QR kodą, pateiktą ten, kur norite siųsti pinigus, arba paspauskite Pasirinkti iš galerijos, kad įkeltumėte QR kodo vaizdą iš savo telefono galerijos.
  4. Įveskite sumą, kurią norite siųsti, ir patvirtinkite.
How to send money with the Paysera QR payment feature?

Jei su savo QR kodu norite gauti mokėjimus

  1. Atsidarykite Paysera programėlę.
  2. Paspauskite Mano kodas.
  3. Parodykite savo sugeneruotą QR kodą kitam Paysera naudotojui arba, jei norite jį išsiųsti savo kontaktams, paspauskite DALINTIS.
How to accept payments with the Paysera QR payment feature?

Ar esate pasiruošę išbandyti šią inovatyvią funkciją?

Sakoma, kad geriau vieną kartą patirti, negu šimtą kartų išgirsti. Jei susidomėjote šia galimybe, kodėl gi neišbandžius jos patiems ir neįsitikinus, kaip paprasta ir patogu naudotis QR kodu mokėjimams atlikti? Tikime, kad įvertinsite šios technologijos privalumus ir norėsite ja naudotis vis dažniau. Juk kartais net ir nedideli pokyčiai gali ženkliai palengvinti mūsų kasdienybę.

Susiję straipsniai

#
Paslaugos

Kaip patikrinti Paysera pervedimo būseną?

Atlikę pervedimą visada turėtumėte turėti galimybę sekti savo pinigus. Dėl to nekyla jokių abejonių. Todėl, siekdami užtikrinti skaidrumą, suteikiame jums galimybę bet kada patikrinti savo pervedimų būseną. Patys įsitikinkite, kad su Paysera sekti savo pinigus galite greitai ir paprastai.

#
Paslaugos

Kaip atšaukti Paysera pervedimą?

Padarėte klaidą ir norite atšaukti pervedimą? Tokia situacija gali sukelti įtampą, ypač jei nežinote, kokių veiksmų reikia imtis. Laimei, perskaitę šį blogo įrašą žinosite, ką daryti, jei prireiks atšaukti Paysera pervedimą.

#
Paslaugos

Kaip grąžinti Paysera pervedimą?

Šiandien pasidalinsime žiniomis, kaip lengvai atlikti pinigų grąžinimą naudojant Paysera, ir visiškai nesvarbu, ar esate verslo ar privatus klientas. Ir geriausia – jums nereikės aiškinti, kodėl norite grąžinti pinigus. Visas procesas vyksta sklandžiai ir nereikalauja daug jūsų laiko!